Organizujemy

Szkolenia

Celem szkole┼ä organizowanych przez Polski Cech Psychotroniczny jest podniesienie kwalifikacji zawodowych w zakresie naturoterapii oraz umo┼╝liwienie uzyskania kwalifikacji niezb─Ödnych do prowadzenia dzia┼éalno┼Ťci rzemie┼Ťlniczej w zawodach Bioenergoterapeuta, Naturopata.

Zjazdy Naturoterapeut├│w

Celem Zjazdu jest integracja ┼Ťrodowiska naturoterapeut├│w oraz zapoznanie cz┼éonk├│w Cechu z najnowszymi osi─ůgni─Öciami w dziedzinach bliskich naturoterapii. Poszerzy to nasz─ů wiedz─Ö z medycyny naturalnej, chi┼äskiej, nowoczesnej psychologii i parapsychologii.┬áSerdecznie zapraszamy Cz┼éonk├│w Polskiego Cechu Psychotronicznego oraz osoby zainteresowane medycyn─ů naturaln─ů do udzia┼éu w zje┼║dzie.

Ciekawe wydarzenia

Polski Cech Psychotroniczny jest organizatorem szeregu cyklicznych imprez okoliczno┼Ťciowych o charakterze integruj─ůcym mi─Ödzynarodowe ┼Ťrodowisko naturoterapeut├│w┬á oraz popularyzuj─ůcych ide─Ö zdrowego stylu ┼╝ycia i naturalnych metod przywracania zdrowia.