Zaproszenie na obchody X-lecia powstania Polskiego Cechu Psychotronicznego

W zwi─ůzku z obchodami dziesi─Öciolecia powstania naszej organizacji – Polskiego Cechu Psychotronicznego ÔÇô mamy zaszczyt┬ázaprosi─ç wszystkich cz┼éonk├│w i sympatyk├│w Polskiego Cechu Psychotronicznego┬ána uroczyste spotkanie z pocz─Östunkiem i orkiestr─ů, w sobot─Ö 17 pa┼║dziernika 2015 r. od godz. 18.00 ┬ádo 23.00 w Sali Bankietowej Savoy ul. Traugutta 6 (str├│j dowolny).

Na tym spotkaniu b─Öd─ů wr─Öczane dyplomy uko┼äczenia egzamin├│w w Izbie Rzemie┼Ťlniczej oraz wr─Öczanie Certyfikat├│w Jako┼Ťci Us┼éug. Sk┼éadka na t─ů okoliczno┼Ť─ç wynosi 100 z┼é /osob─Ö.

Zg┼éoszenia przyjmowane b─Öd─ů do 10.X.2015 r. wp┼éacaj─ůc na konto Karola J├│┼║wiaka – organizatora imprezy ┬á

17 8784 0003 3001 0000 0303 0001

Cz┼éonkowie, kt├│rzy zostali wybrani ÔÇô zakwalifikowani zgodnie z regulaminem do otrzymania ÔÇ×Certyfikatu Jako┼Ťci Us┼éug na 2015-2016ÔÇŁ, proszeni s─ů o deklaracje, czy ┼╝ycz─ů sobie certyfikat otrzyma─ç na papierze w formie dyplomu – bezp┼éatnie, czy na tabliczce metalowo-drewnianej, na kt├│r─ů nale┼╝y wp┼éaci─ç kwot─Ö 70 z┼é tak┼╝e na to konto.

Zgłoszenia i wpłaty proszę traktować jako pilne.

Karol J├│┼║wiak tel. 601 32 82 82

W imieniu Zarz─ůdu Polskiego Cechu Psychotronicznego┬á