Zapraszamy w dniu 5 stycznia 2018 r. (piątek) o godz. 18.00 na spotkanie z Januszem Rzepeckim w Polskim Cechu Psychotronicznym na ul. Legionów 15 w Łodzi.

Tematem spotkania będzie „Oddech – źródło życia ”.

Janusz Rzepecki jest joginem i Mistrzem bioenergoterapeutą.

Po prelekcji tradycyjnie będzie miała miejsce wymiana doświadczeń wśród zawodowych specjalistów w temacie uzdrawiania.

Zarząd Polskiego Cechu Psychotronicznego serdecznie zaprasza wszystkich członków czynnych i wspierających oraz  sympatyków naszego Cechu na Spotkanie Opłatkowo-Noworoczne, które odbędzie się 13 stycznia 2018 r. (sobota) w godz. 17.00 – 22.00 w Sali – Bankietowej HOTELU SAVOY w Łodzi, ul. Traugutta 6.

Celem naszego spotkania jest zintegrowanie członków Polskiego Cechu Psychotronicznego, budowanie sympatii, tworzenie przyjaźni i miłej atmosfery w Cechu, niezbędnej do realizowania zadań statutowych – niesienia pomocy potrzebującym.
Jak co roku będzie stół biesiadny i zabawa taneczna.
Tradycyjnie przynosimy drobne upominki pod choinkę w cenie ok 20 zł.
Każdy uczestnik spotkania wylosuje jeden upominek z ogólnej puli.
Koszt udziału w spotkaniu wynosi 80 zł od osoby.
Rezerwacja i wpłaty u Skarbnika Cechu – Krzysztofa Łatkowskiego tel. 604 298 889 lub u Prezesa Cechu – Karola Jóźwiaka tel. 601 32 82 82

Zapraszamy w dniu 1 grudnia 2017 r (piątek) o godz. 18.00 na prelekcję Idalii Raganowicz w Polskim Cechu Psychotronicznym na ul. Legionów 15 w Łodzi.

Temat prelekcji: „Obiektywne spojrzenie na człowieka – dyskusja”.

Także tradycyjnie będzie miała miejsce wymiana doświadczeń wśród zawodowych specjalistów w temacie uzdrawiania.

Polski Cech Psychotroniczny zaprasza na Most Energetyczny, który odbędzie się w dniu 3 listopada 2017 r. o godz. 19.00 w Hotelu „SAVOY”.

Most zostanie wykonany przez mistrzów bioenergoterapii, zaś pozostali członkowie Cechu będą wykonywać zabiegi wzmacniające.

Wstęp – 10 zł.

Zebrane pieniądze zostaną przeznaczone na cele statutowe PCP.

Zapisy pod nr tel. 601 328 282

Zapraszamy w dniu 20 października 2017 r (piątek) o godz. 18.00 na comiesięczne spotkanie w Polskim Cechu Psychotronicznym na ul. Legionów 15 w Łodzi.

W dniu tym odbędzie się spotkanie z prezesem zarządu PCP – Karolem Jóźwiakiem.