5 listopada 2021 r. zapraszamy na spotkanie z dr Andrzejem Kaczorowskim o godz. 18.00

Serdecznie zapraszamy na prelekcj─Ö Andrzeja Kaczorowskiego w dniu 5 listopada 2021 r. o godz. 18.00

Temat prelekcji: HIPNOZA, HIPNOTERAPIA I AUTOHIPNOZA NA BAZIE HIPNOTERAPII W ZAKRESIE:┬á Leczenia chor├│b psychosomatycznych, zaburze┼ä od┼╝ywiania, nadwagi, oty┼éo┼Ťci, bulimii, anoreksji, na┼éog├│w, uzale┼╝nie┼ä od alkoholu, nikotyny i narkotyk├│w. Nauki pami─Öci i koncentracji. Wzmocnienia silnej woli ┼╝ycia. W regresji wieku, reinkarnacji i progresji wieku ,,,.

Andrzej Kaczorowski jest psychologiem i hipnoterapeut─ů, specjalizuje si─Ö w leczeniu chor├│b psychosomatycznych, bezsenno┼Ťci, nerwic, uwalnianiu z na┼éog├│w, wzmacniania koncentracji i pami─Öci.
Dla os├│b op┼éacaj─ůcych sk┼éadki cz┼éonkowskie ÔÇô wst─Öp bezp┼éatny, dla os├│b nie b─Öd─ůcych cz┼éonkami Cechu ÔÇô sk┼éadka wej┼Ťciowa ÔÇô 50 z┼é
Po prelekcji tradycyjnie b─Ödzie mia┼éa miejsce wymiana do┼Ťwiadcze┼ä w┼Ťr├│d zawodowych specjalist├│w w temacie uzdrawiania.

Z uwagi na procedury zwi─ůzane z COVID-19 prosimy aby uczestnicy mieli maseczki.